Bun venit pe Hermesian open beta!

Despre

postat de Admin -December 21st 2023

Introducere:

Bine ați venit la Hermesian! Suntem încântați să vă vedem interesul față de proiectul nostru.

Hermesian este o platformă de licitații dezvoltată de Echipa Spectral-Bit, după ani de cercetare în domeniul vânzărilor.

Platforma este concepută să fie utilizată de oricine, de la persoanele fizice la companii, și este proiectată să fie folosită pentru orice tip de produs care poate fi licitat, de la un simplu stilou la o mașină complexă.

Ce ne face unici?

Nu suntem prima platformă de licitații și nu suntem singurii. Dar suntem singurii care sunt concepuți să fie utilizați atât de către persoanele fizice, cât și de către companii. Platforma noastră se bazează pe cercetare și este adaptată nevoilor pieței românești.

Misiunea și valorile noastre:

Noi credem în cel mai bun preț și într-o concurență corectă.

Pe baza acestui principiu, am creat o platformă care permite oricui să-și vândă produsele la cel mai bun preț și oricui să cumpere la cel mai bun preț.

Fie cel mai bun ofertant să câștige!

Obiectivele noastre viitoare:

În timp ce suntem încă în stadiile incipiente de dezvoltare, avem planuri mari pentru viitor. Avem multe îmbunătățiri planificate pentru calitatea experienței utilizatorilor și suntem întotdeauna deschiși la sugestii. Așteptați să creștem și nu vă vom dezamăgi!

Informații de Contact:

Email: hello@hermesian.ro

Telefon: +40 741 111 464